Original Research
Gastronomie*)
Koers - Bulletin for Christian Scholarship/Bulletin vir Christelike Wetenskap | Vol 30, No 11 | a1518 |
DOI: https://doi.org/10.4102/koers.v30i11.1518
| © 1963 M. M. Potgieter
| This work is licensed under CC Attribution 4.0
Submitted: 11 February 1963 | Published: 11 February 1963
Submitted: 11 February 1963 | Published: 11 February 1963
About the author(s)
M. M. Potgieter,, South AfricaFull Text:
PDF (429KB)Abstract
Gastronomic het ontstaan toe die mens voedsel en drank, behalwe om sy honger te stil en sy dors te les, verorber het vir die smaaklikheid daarvan. Voedsel is egter veel meer as net ’n essensiële faktor vir die voortbestaan, gesondheid en welsyn van die mens. Ons kulturele agtergrond, die familie waarin ons opgroei sowel as ons daelikse ervarings, sal beslis ’n blywende stempel op ons voedselgedrag laat.
Keywords
No related keywords in the metadata.
Metrics
Total abstract views: 1213Total article views: 1533
Reader Comments
Before posting a comment, read our privacy policy.Post a comment (login required)