Original Research

Gastronomie*)

M. M. Potgieter
Koers - Bulletin for Christian Scholarship/Bulletin vir Christelike Wetenskap | Vol 30, No 11 | a1518 | DOI: https://doi.org/10.4102/koers.v30i11.1518 | © 1963 M. M. Potgieter | This work is licensed under CC Attribution 4.0
Submitted: 11 February 1963 | Published: 11 February 1963

About the author(s)

M. M. Potgieter,, South Africa

Full Text:

PDF (429KB)

Abstract

Gastronomic het ontstaan toe die mens voedsel en drank, behalwe om sy honger te stil en sy dors te les, verorber het vir die smaaklikheid daarvan. Voedsel is egter veel meer as net ’n essensiële faktor vir die voortbestaan, gesondheid en welsyn van die mens. Ons kulturele agtergrond, die familie waarin ons opgroei sowel as ons daelikse ervarings, sal beslis ’n blywende stempel op ons voedselgedrag laat.

Keywords

No related keywords in the metadata.

Metrics

Total abstract views: 1015
Total article views: 1458

Reader Comments

Before posting a comment, read our privacy policy.

Post a comment (login required)

Crossref Citations

No related citations found.